Vloerenbedrijf in Amsterdam

Sinds de oprichting in 2000 heeft Floor Center by Öz Selam zich onderscheiden als een van de beste vloerenbedrijf in Amsterdam. Oorspronkelijk begonnen als meubelzaak, hebben wij ons door de jaren heen getransformeerd en gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaande vloeren. Vandaag de dag zijn we trots op ons uitgebreide assortiment, variërend van duurzaam laminaat en robuuste pvc-vloeren tot elegante visgraat vloeren en klassiek parket.

Onze diensten

Bij Floor Center by Öz Selam gaat het niet alleen om de verkoop van vloeren. Wij geloven in een totaalaanpak. Daarom bieden wij naast een brede selectie vloeren ook professionele legservices aan. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat uw nieuwe vloer perfect wordt gelegd, met oog voor detail.

Bekijk laminaat vloeren, pvc vloeren of visgraat vloeren.

Accessoires

Om uw vloer de perfecte afwerking te geven, bieden we tevens een assortiment van accessoires aan. Denk hierbij aan stijlvolle plinten, ondervloeren en onderhoudsproducten. Alles wat u nodig heeft om uw vloer in topconditie te houden.

Waarom Kiezen voor Floor Center by Öz Selam?

Traprenovatie

Transformeer uw trap! Met onze expertise en kwaliteitsmaterialen krijgt elke trap een stijlvolle, duurzame upgrade. Maak van uw entree een blikvanger met Floor Center by Öz Selam.

Legservice

Vloeren perfect geplaatst! Vertrouw op onze professionals voor een naadloze, duurzame afwerking. Laat Floor Center by Öz Selam uw ruimte transformeren.

Volg ons via onze social media kanalen: